Viewed 54 times 0 Answers
0
من اپلیکیشنم و برای ترم ژانویه ، ۲۸ سپتامبر سابمیت کردم و ۴ اکتبر هم بایو رفتم الان پذیرش برام از یک دانشگاه دیگه برای ترم می اومده که بیشتر با رشته ام مرتبط هست برای تغییر dli باید چی کار کنم !؟ با توجه به اینکه هنوز جواب ویزا نیومده به نظر شما فقط وب فرم بزنم و نامه ادمیشن جدید و بزارم کافیه ؟ یا اقدام دیگه ایی باید انجام بدم !؟
2021-10-08 17:21:00 Canada مهاجرت #برای ترم ژانویه
Similar Question:
#برای ترم ژانویه

خدمت تمام من با توجه به روند پذیرشم فکر نمیکنم تا اوایل نوامبر موفق به گرفتن نامه پذیرش از دانشگاه بشم میخواستم ی که تجربه دارن بنده رو راهنمایی کنن که آیا فرصت برای گرفتن ویزا برای ترم ژانویه دارم؟ با توجه به اینکه ۷ تا ۲۰ روز کاری هم باید منتظر caq باشم ممنون
2021-10-11 05:25:00 #Quebec City [برای ترم ژانویه] مهاجرت

سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Canada

من فارغ التحصیل شدم و اقدام کردم واسه PGWP که هنوز اپرو نشده از طرفی هم دعوت شدم واسه اپلای برای پروگرم مستر استریم(استان انتریو) که مدارک رو سابمیت کنم موقع سابمیت مدارک باید(فکر می کنم) implied status رو انتخاب می کردم که student رو انتخاب کردم البته هم استادی پرمیت و هم نامه ircc که اپلیکیشنم در حال برسی هست رو فرستادم واسشون به نظرتون الان یه وبفرم بزنم و اصلاح کنم اشتباهم رو اوکی هستش و موردی پیش نمیاد؟ پیشاپیش ممنونم از جوابتون??
2021-09-30 14:18:00 #Canada

من پذیرش ترم زمستان ۲۰۲۱ داشتم که دیفر کردم به ترم پاییز ۲۰۲۱ و سی ای کیو هم گرفتم اما فرصت نشد کارهای ویزا رو انجام بدم دوباره درخواست دیفر به ترم زمستان ۲۰۲۲ کردم که موافقت نشد بعدش مجددا اپلای کردم برای همون رشته و همون دانشگاه برای ترم زمستان ۲۰۲۲ و پذیرش جدید را گرفتم آیا الان مجدد باید سی ای کیو برای ترم زمستان را بگیرم؟؟؟ ممنون از پاسختون
2021-10-10 09:14:00 #Canada

خدمت تمام من با توجه به روند پذیرشم فکر نمیکنم تا اوایل نوامبر موفق به گرفتن نامه پذیرش از دانشگاه بشم میخواستم ی که تجربه دارن بنده رو راهنمایی کنن که آیا فرصت برای گرفتن ویزا برای ترم ژانویه دارم؟ با توجه به اینکه ۷ تا ۲۰ روز کاری هم باید منتظر caq باشم ممنون
2021-10-11 05:25:00 #Canada

من دوهفته گذشته از سابمیت مدارک براcaqویک هفته دیگه میاد حدودا، بنظرتون به ترم ژانویه میرسم برا ویزا و.. ؟؟؟
2021-10-06 14:30:00 #Canada